саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Новости

Ти крутиш педалі - Велохаус дарує гроші!
05 Березень, 23:23
Коментарів: 0
Ти крутиш педалі - Велохаус дарує гроші!

З початком теплого сезону Велохаус запрошує всіх бажаючих прийняти участь у безпрограшній акції - "Накручуй кілометри" або "10 км = 2 грн". Так-так! Велохаус буде платити гроші за те, що ти катаєш!

Як нараховуються гривні, тобто бали?
1. Бали нараховуються на карту лояльності магазину Велохаус
2. Бали нараховуються тільки за участь у "Недільних покатеньках" разом із велоклубом "Пірати"
3. Бали будуть зараховані тільки при умові старту та фінішу разом із ведучим від велоклубу "Пірати"
4. Бали нараховуються за принципом: 2 грн за кожні 10 повних кілометрів.

Повний текст про Правила та умови акції:
1. Визначення:
1.1. «Акція» - це акція, яка проходить в рамках Бонусної програми Організатора, визначення якого наведено нижче в цих Правилах.
1.2. «Бонусна Програма», «Програма» - програма лояльності «Велохаус» на основі Балів, організована «Велохаус» для учасників цієї програми.
1.3. «Бали» - бали, які Ви заробляєте і міняєте на винагороди в межах Бонусної програми.
1.4. «Учасник Бонусної Програми», «Учасник Акції» - держатель Картки лояльності «Велохаус», зареєстрований для участі в Бонусній Програмі Організатора на підставі своєї згоди.
2. Організатор та Виконавець Акції, територія та строки (тривалість) її проведення:
2.1. Організатор: «Велохаус». Місцезнаходження Організатора: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 4.
2.2. Виконавець Акції: велосипедний клуб "Пірати" в особі голови клубу.
Виконавець має право залучати до проведення окремих частин Акції третіх осіб.
2.3. Акція проводиться по м Вінниця.
2.4. Акція триватиме з «12» березня 2017 по «5» листопада 2017 включно (далі - «строк проведення Акції» або «період проведення Акції»).
3. Участь в Акції:
3.1. Назва акції: «Накручуй кілометри», скорочено «10 км = 2 грн»
3.2. За кожні повні пройдені 10 км в акції «10 км = 2 грн» нараховується 2 (два) бали на Карту лояльності магазину «Велохаус».
3.3. Участь в виїздах Недільних покатеньок на велосипеді, під егідою велосипедного клубу "Пірати".
3.4. Зарахування балів нараховується тільки тим учасникам, які пройшли обумовлену дистанцію разом з Виконавцем від початку і до кінця.
3.5. Використовуйте бонуси на купівлю товарів в магазині «Велохаус».
3.6. Участь в Акції означає повну згоду Учасника Бонусної Програми з усіма Правилами та умовами цієї акції.
3.7. Участь в Акції неповнолітніх і недієздатних осіб обмежено, та здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Замовник і Організатор Акції не зобов'язані перевіряти правоздатність та / або дієздатність учасників Акції.
4. Обмеження:
4.1. Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діє на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Організатора / Виконавця Акції обставини .
4.2. Організатор / Виконавець Акції не несуть відповідальності за велосипеди та здоров'я Учасників Акції.
4.3. Організатор Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками Акції. Організатор Акції не несе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.
5. Надання інформації:
5.1. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Бонусної Програми тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатору / Виконавцю Акції з маркетинговою та / або будь-якою іншою метою методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам).
5.2. Організатор / Акції гарантує, що під час збору, обробки і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо захисту персональних даних, а також застосовувати всі доцільні заходи по зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має це достатні законні підстави та в порядку, визначеному чинним законодавством України.
6. Інші положення:
6.1 .У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил та / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства України. При цьому рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.
6.2. Ці Правила та умови Акції можуть бути змінені та / або доповнені Організатором Акції протягом всього строку проведення Акції.

Коментарі: 0
Додати коментар
Додати свій відгук
Закрыть
Найпопулярніші велосипеди
Купити в 1 клік
Знайшли дешевше?
Написати нам