саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Новости

Компанія Shimano презентувала нові педалі для ендуро гонщиків.
06 Червень, 0:00
Коментарів: 0
Компания Shimano презентовала новые педали для эндуро гонщиков.

Компанія Shimano презентувала нові педалі для ендуро гонщиків

Хоча у Shimano вже були контактні педалі з платформою, але вони пішли далі і розробили Shimano Saint M820. Педалі SPD з платформою для агресивного катання. Широка опорна платформа з 4-ма змінними шипами на кожній стороні, що забезпечують ідеальне зчеплення з взуттям.

Shimano - єдиний бренд, який робить як педалі, так і взуття. Saint М820 ідеально поєднується з новими черевиками Shimano AM9.
Shimano прагне підкреслити філософію «Power to the pedal» з новою лінійкою педалей і взуття. Вони розробили свої туфлі і педалі для спільної роботи. Звичайно, педалі сумісні і з іншими брендами взуття. У випадку з новими педалями Saint M820 вони ідеально інтегруються з останніми черевиками AM9 і AM7 від Shimano SPD.

Для гонщиків, які не люблять контактну взуття, Shimano також оновила педалі Saint, які отримали маркування M828. Нова версія отримала більш широку і тонку платформу. Є можливість вибору шипів 3 мм або 5 мм Внутрішні частини також були оновлені. Shimano хоче розробити найміцнішу плоску педаль, наскільки це можливо. Нова вісь стала більш жорсткою і міцною, ніж раніше, зменшуючи ймовірність вигину або руйнування навіть при дуже сильному ударі.

Поряд з новими педалями Saint SPD, Shimano також представляє нову плоску педаль Deore XT - першу в своєму роді. Педалі Shimano Deore XT PD-M8040 призначені для XC, трейла і ендуро. Нові педалі Shimano PD-M8040 доступні в двох різних розмірах платформи і мають литий корпус, 10 зубців з кожного боку, ви можете вибрати які шипи ставити 3 мм або 5 мм, Якщо хочете більш жорстке зчеплення
педалі з взуттям, тоді в центр вкручиваете шипи 3 мм, а ззаду і спереду 5 мм.

І остання новинка, але не менш важлива - це нова педаль Shimano GR500.
Ті велосипедисти, які знайомі з педалями Saint MX80, дізнаються старий дизайн корпусу педалі в GR500, так як він точно такий же, з такими ж регульованими сталевими штифтами. Всередині педаль Shimano GR500 така ж, як і Saint MX80. Відмінність тільки в гайці з золотим сплавом, яка була замінена на звичайну більш важку і дешеву сталеву гайку. Що дозволило знизити ціну на дану модель педалі.
Коментарі: 0
Додати коментар
Додати свій відгук
Закрыть
Найпопулярніші велосипеди
Купити в 1 клік
Знайшли дешевше?
Написати нам