Саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
График работы: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Вс
10-18

Блог

Герметик для безкамерних покришок Squirt SEAL BeadBlock
04 марта, 15:15
Комментариев: 0
Герметик для безкамерних покришок Squirt SEAL BeadBlock

Squirt SEAL BeadBlock® – найкращий герметик для безкамерних систем та камер.

Під час найвідоміших світових змагань велокоманди проводять багато експериментів у пошуку високопродуктивного герметика. Це свідчить про актуальну потребу у якісному продукті. Герметик Squirt SEAL BeadBlock® задовольняє цю потребу. Він розрахований на роботу в поєднанні з шосейними, гравійними та гірськими покришками. Нова формула була розроблена та ретельно протестована для гарантованого заклеювання проколів до 6 мм.

Технологія Squirt’s BeadBlock® разом з новим герметиком на основі синтетичного латексу утворює ефективну пробку в місці проколу. Латекс кристалізується під тиском повітря у покришці або камері, а гранули BeadBlock® і мікроволокна механічно блокують витік повітря і пришвидшують процес заклеювання.

Синтетичний латекс у складі нового герметика дозволив відмовитись від використання амміаку. Амміак може прискорити корозію у місці з’єднання різних матеріалів, наприклад, між ободом і ніпелями спиць або ободом і ніпелем накачування. Це може спричинити послаблення натягу коліс або їх пошкодження. Завдяки речовинам, які стримуть корозію матеріалів, герметик Squirt може сповільнити цей процес і продовжити строк служби безкамерних коліс.

Герметик Squirt SEAL BeadBlock® розроблено для використання в діапазоні температур від -20 до 40°С (-4° to 104° F). При дотриманні температурного режиму він зберігає рідкий стан та не прилипає до внутрішніх стінок камери або покришки. Таким чином, геметик усередині камери чи покришки можна легко оновлювати, а в ситуації, коли прокол надто великий і виникне потреба вставити камеру, вона не склеюється з внутрішніми стінками покришки. Залишки герметика легко зчищаються та змиваються водою.

Найважливішим є те, що герметик Squirt SEAL BeadBlock® є екологічно безпечним. Головні компоненти хімічної сполуки є біологічно безпечними, що зазначено у нормах та дозволах Європейського Союзу, розчинними в природному середовищі та безпечними для людини за умов використання за призначенням.

“Основна увага в розробці хімічної формули полягала у створенні продукту для швидкого заклеювання проколів, безпечного при використанні, з тривалим строком дії і можливістю швидкої заміни (наприклад, відсутність склеювання стінок покришки)”, – зазначає Жак Гольцхаузен,  директор відділу досліджень, розробки і виробництва компанії Squirt Cycling Products, - “Після багатогодинних  досліджень, вдосконалень та тестування на дошках з 6-дюймовими цвяхами, ми із захопленням представляємо наш новий герметик Squirt SEAL BeadBlock®. Продукт був протестований в найсуворіших умовах механіками, чемпіонами світу, власниками команд і різними американськими медіа”.

“Для нас це цікавий рік, ми впевнені, що цей герметик задовольнить поціновувачів нашої продукції, які звикли до неї протягом останніх півтора десятка років. Розробляючи цю формулу, ми залишались вірними нашому кредо – екологічно безпечні продукти високої якості, які покликані забезпечити максимально довге катання наших клієнтів”, - підсумував Гольцхаузен.

Після тестів в лабораторних та реальних умовах, герметик Squirt SEAL BeadBlock® пройшов остаточне випробування під час багатоденної гонки ABSA Cape Epic (Кейптаун, ПАР) у березні 2018 року. “Він рятував нас кілька разів на Cape Epic і заклеїв 6-мм прокол покришки Аріани на одному з етапів гонки 2018 року”, - поділився Жан Поль Якобс, механік Аріани Люті і команди Spur.

Рафаель Ганьє, золотий медаліст Панамериканських ігор, тестував Squirt SEAL BeadBlock® під час сезону Кубка Світу. “Новий герметик від Squirt Cycling Products® є найкращим, що я будь-коли використовував. Менше залишків старого герметика у покришці, здатність герметизувати великі проколи – і це як в умовах сухого і пильного ABSA Cape Epic, так і під час вологих днів у Канаді і Європі”, - каже канадська велозірка.

Крім команди Spur з ЮАР, за яку виступають Аріана Люті та Чемпіон Світу Алан Хартлі, продукція Squirt Cycling Products® була протестована кількома відомими велоспортсменами. Серед них: Барт Брентьєнс, Жульєн Абсалон, Нед Оренд, Руді Ван Хотс, Брэдлі Вайс (Чемпіон світу XTERRA 2017 року) Робін де Гроот (багаторазова чемпіонка південноафриканських марафонів) та Маріске Штраус (південноафриканська чемпіонка з крос-кантрі).

Герметик Squirt SEAL BeadBlock® доступний у продажу в магазинах Велохаус, Вінниця, Хмельницьке шосе 4 та Брацлавська, 39.

Комментарии: 0
Добавить комментарий
Додати свій відгук
Закрыть
Самые популярные велосипеды
Купить в 1 клик
Нашли дешевле?
Написать нам письмо