саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Блог

Велотренажери в школі. Слухаєш урок і крутиш педалі
09 Квітень, 23:23
Коментарів: 0
Велотренажеры в школе. Слушаешь урок и крутишь педали

Велотренажери в школі. Слухаєш урок і крутиш педалі

Учням дуже важко сконцентруватися на уроках, особливо якщо цей урок математика. Ось чому Бетані Ламберт, яка викладає математику в середній школі міста Ролі (Північна Кароліна) придумала новий і творчий спосіб, як сконцентрувати увагу своїх учнів на уроці. В дуже незвичайному експерименті вона встановила велосипедні тренажери під кожним із столів. Ламберт розглядає це як спосіб для дітей направляти свою надмірну енергію в потрібне русло, щоб вони могли краще концентруватися під час уроків. І це, здається, працює!

«Як тільки ми встановили велотренажери в класі, діти відразу ж полюбили їх. Багатьом учням важко зосередитися на заняттях - це може бути кінець дня, і вони втомилися, або вони мляві з-за недостатньої фізичної активності, а деякі мають ADD / ADHD (синдром дефіциту уваги і гіперактивності), і їм важко сконцентруватися.

«Раніше, вони стукали по столах, штовхали один одного, просто совалися - але вони цього не роблять», - говорить Ламберт, яка є вчителем вже протягом семи років.

Після установки велотренажерів, класи стали набагато краще. Так що ідея купити велотренажер, здається, працює. Велоспорт дійсно прекрасна річ...

«Спочатку люди хочуть дізнатися, не відволікаються учні від занять, коли крутять педалі, оскільки вони не звикли до цього, але насправді це має зворотній ефект. Діти більше не чіпляються одна до одної, не соваються на стільці - вони отримують свою енергію на велосипеді і виконують свою роботу. Світ змінюється, і дітям потрібна ця додаткова стимуляція. Я безумовно буду тримати велотренажери в своєму класі!», сказала Ламберт в інтерв'ю для DailyMail.

Коментарі: 0
Додати коментар
Додати свій відгук
Закрыть
Найпопулярніші велосипеди
Купити в 1 клік
Знайшли дешевше?
Написати нам