саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Блог

8 типів велосипедистів, з якими вам не хотілося б зустрічатися на дорозі
31 Травень, 18:18
Коментарів: 0
8 типов велосипедистов, с которыми вам не хотелось бы встречаться на дороге

8 типів велосипедистів, з якими вам не хотілося б зустрічатися на дорозі

У житті є люди з якими нам хочеться спілкуватися, а також є люди з якими спілкування не приносить радості. З велосипедистами все теж саме. З деякими людьми хочеться кататися на велосипеді, але в теж час є велосипедисти з якими нам не хотілося б зустрічатися на дорозі. Ми для себе визначили 8 типів таких велосипедистів. Якщо Ви можете доповнити наш список, то пишіть в коментарях свої варіанти. 

І так поїхали:
1. Дівчина-велосипедист, яка з легкістю обганяє вас на дорозі.
Після 130 кілометрів поїздки, настає час, коли тільки найсильніші гонщики не відчувають болю і втоми. Поки ви щосили намагаєтеся добратися до вершини гори, знемагаючи переходьте на все більш низьку передачу, втрачаєте сили, але продовжуєте крутити педалі і раптом бачите як красива дівчина на велосипеді обганяє вас, як ніби це її звичайна поїздка в магазин або ринок за рогом. 
 Прокляття! Такий удар може послабити навіть самого жорстокого з воїнів... Те ж саме відноситься до дідусів або стареньким кошиком на кермі велосипеда.

2. Велосипедист, що їздить без світла після настання темряви
Коли ми катаємося, є багато ризиків. Так чому деякі люди збільшують їх кількість? Велосипедисти їдуть вночі без відповідного освітлення, ведуть себе так, ніби хочуть смерті. Питання полягає не в «якщо», а «коли» щось станеться? Спробуйте поставити себе на місце тих бідних водіїв, які бачать примарного гонщика частки останньої секунди перед неминучим крахом. Звичайно, водій може і уникнути аварії (якщо у нього вистачить реакції), але може і збити велосипедиста. У будь-якому випадку велосипедисти без світла сприяють поганим відносин між нами і водіями.

3. Велосипедист, що їде на червоне світло.
Це всього лише один з елемент гарної поведінки, щоб почекати поки загориться зелене світло і продовжити свій рух. Ви, ймовірно, часто з таким зустрічаєтеся. Ви їдете на велосипеді на роботу чи у справах, і ви поспішаєте. Однак ви, як порядна велосипедист, зупиняєтеся на світлофорі, тому що на ньому загорілося червоне світло. І, в той же час, хтось ззаду, пробирається через велосипедистів і пішоходів і їде на червоне світло, порушуючи всі правила... У нього немає ніяких причин, щоб їхати під червоне світло. Йому просто потрібно бути попереду всіх. Він хоче бути перший, наче зібрався виграти Тур де Франс в цьому році. Придурок. Будь ласка, скажіть йому, що так чинити нерозумно і небезпечно.

4. Велосипедисти відео-блогери.
Незважаючи на величезну кількість прекрасних фотографій і відеороликів від чудових прорайдеров, деякі велосипедисти як і раніше вважають, що хтось зацікавлений в їх особистих відеоролики на YouTube. Якщо ви стоїте на вершині гори, готові взяти участь в Red Bull Rampage, тоді так, ми звичайно хочемо побачити ваше відео. Але якщо це просто ще одна божевільна десятихвилинна безлюдна колискова про вашу покатушку в лісі, тоді краще залиште її у себе в GoPro для індивідуального перегляду. Величезне спасибі. 

5. Велосипедист, який занадто плекає свій велосипед.
У вас напевно є такий знайомий, який постійно постить селфи зі своїм байком і робить це мало не кожен день. Він веде розмови про велосипед, як ніби це його дитина, «дорогий, любий, коханий». Ви знаєте таких хлопців? Ми теж. Незважаючи на те, що ми любимо наші велосипеди, потрібно пам'ятати, що це всього лише велосипед. І тільки тому, що ви заплатили за нього 4-місячну зарплату, зовсім не означає, що хтось отримує менше задоволення від їзди на недорогому велосипеді за 200-300$.

6. Велосипедист, який думає, що кожна поїздка - це гонка
Без сумніву, їзда на велосипеді - відмінний спорт, але так само це приголомшлива забава. Більшість з нас любить проводити час на велосипеді, тому що це набагато краще, ніж більшість інших занять. Іноді досить просто проїхатися зі своїми друзями. Навіть під час їзди на велосипеді ви можете поговорити і поспілкуватися, що набагато краще, ніж просто пити пиво в пабі. У таких поїздках немає необхідності в швидкості. Тим не менш, знайдеться пара ідіотів, які не можуть жити, не перетворюючи все на конкуренцію. Хто-небудь знає чому? 

7. Велосипедист, який не піклується про своєму велосипеді
Це трохи дивно, коли хтось піклується про своєму велосипеді, як про свою дитину. Це трохи перебір, але залишити велосипед без уваги, щоб він почав розвалюватися теж не правильно. Вимийте велосипед і всі його частини, очистіть ланцюг за допомогою мийки для ланцюга і змастіть її хорошим велосипедним мастилом. Робіть це після кожної брудної поїздки. Коли ми бачимо, що ваш велосипед брудний, в іржі, його ланцюг не змащений і жахливо скрипить, наші серця починають сильно боліти.

8. Велосипедист, у якого завжди є щось краще (ніж у всіх нас)
Це той хлопець, який любить випендрюватися. Він запитує вас про щось, тільки щоб мати можливість похвалитися, наскільки краще у нього компоненти або показники на велокомпьютере або в Страве. Його байк дорожче вашого, він дістався до вершини з більш високою середньою швидкістю, його Strava рекорди показали більше набраних метрів висоти, його зустрічний вітер був сильніший, а його зимова підготовка, очевидно, буде проходити десь закордоном, там де ви можете тільки мріяти...

Коментарі: 0
Додати коментар
Додати свій відгук
Закрыть
Найпопулярніші велосипеди
Купити в 1 клік
Знайшли дешевше?
Написати нам