саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Напій High5 Energy Drink Slow Release

Повернутись назад
Напій High5 Energy Drink Slow Release
Відгуків: 0
ПорівнятиВ вибране
Опис

Напій High5 Energy Drink Slow Release

Енергетичний напій High5 з повільним вивільненням - порошок вуглеводного напою.
Енергетичний напій Slow Release — це освіжаючий спортивний напій з низьким глікемічним індексом для довготривалої енергії. Збагачений морськими мінералами для підбадьорюючої дії магнію та понад 70 мінералів і мікроелементів.

Основні властивості:
- Освіжаючий спортивний напій з низьким глікемічним індексом
- Для тривалої енергії
- Натуральні морські мінерали для електролітного балансу
- Розроблено з BORA - hansgrohe
- Підходить для вегетаріанців і веганів

Довговале паливо для занять спортом
Енергетичний напій Slow Release містить ізомальтулозу, повільно засвоюваний вуглевод з низьким глікемічним індексом, який забезпечує стабільне та постійне постачання енергії для довготривалого палива під час тренування. Це допомагає уникнути стрибків цукру в крові та реакції інсуліну, пов’язаної з іншими солодкими продуктами.

Новий електролітний комплекс
Енергетичний напій з низьким глікемічним індексом (ГІ) також збагачений океанічними мінералами. Це найсучасніший електролітний комплекс, який надає вам бадьорить магній і понад 70 мінералів і мікроелементів, які допоможуть збалансувати електроліт під час тренування. High5 завжди намагається використовувати натуральні інгредієнти, де це можливо, і немає нічого натуральнішого, ніж отримувати мінерали з морської води.

Розроблено та протестовано у партнерстві з BORA - hansgrohe
У рамках масштабної роботи з розробки High5 компанія також випробувала продукти разом зі своїм партнером BORA - hansgrohe, щоб переконатися, що продукти працюють у реальному світі в найсуворіших умовах.

Цей енергетичний напій повільного вивільнення призначений для вживання до і під час тренування.

Рекомендоване споживання енергетичного напою High5 Slow Release
Змішайте 1 пакет у 500 мл води та добре збовтайте. Під час тренування пийте по 150-250 мл кожні 20 хвилин.

Однією з головних переваг Slow Release Energy є те, що вона повільно забезпечує ваші м’язи енергією. Щоб скористатися цим, важливо почати пити енергійний напій Slow Release рано, щоб підтримувати енергію м’язів під час їзди або бігу.

Скільки ви повинні споживати?
Приймаючи Slow Release Energy, ви повинні прагнути споживати близько 60 г вуглеводів на годину. Це може бути з напоїв, батончиків і гелів, якщо ви приймаєте їх разом. Наприклад, ви можете випити 500 мл і приймати батончик щогодини, щоб отримати 60 г вуглеводів.

Карбонавантаження
Перед тренуванням або змаганням ви повинні підготувати м’язи, прийнявши Slow Release Energy за 90-120 хвилин до початку. Завдяки цьому ваші запаси енергії будуть повними, коли вони вам найбільше потрібні.

Інтенсивні фізичні навантаження
Використання Slow Release Energy також має переваги, коли ви берете участь у коротких високоінтенсивних тренуваннях. Однак, якщо вам швидко потрібна енергія (наприклад, під час високоінтенсивних вправ), ви повинні приймати енергетичні продукти швидкого вивільнення, щоб швидше отримати заряд енергії. Якщо ви берете участь у коротких високоінтенсивних тренуваннях, ви можете прийняти енергію з повільним вивільненням за 90-120 хвилин до цього, щоб попередньо навантажити м’язи стабільним запасом енергії. Якщо ви берете участь у змаганнях або змаганнях, використовуйте енергію з повільним вивільненням на початку, перш ніж переходити на продукти швидкого вивільнення на останніх етапах, коли інтенсивність вища.

Цей продукт слід вживати у складі різноманітного та збалансованого харчування та в поєднанні зі здоровим способом життя. Споживання продуктів, що містять ізомальтулозу замість інших цукрів, викликає менше підвищення рівня цукру в крові після вживання, ніж продукти, що містять цукор. Зберігати в прохолодному сухому місці.

Відгуки: 0
Додати відгук
Додати свій відгук
Закрыть
Купити в кредит

Мрієте про новий велосипеді, рюкзаку або наметі, але обмежені в грошах? Наш веломагазин співпрацює з банками які допоможуть Вам у цьому.

22 Листопад, 11:11
Ми раді повідомити про знижки на Чорну п'ятницю! 25, 26 та 27 листопада...
15 Червень, 14:14
Технології, побудовані на досвіді перемог світових лідерів в МТВ, стають...
07 Лютий, 21:21
 Покупайте любой велосипед с 8-го февраля по 1-е марта 2019 года, а...
Купити в 1 клік
Запропонувати свою ціну
Знайшли дешевше?
Написати нам
Ви недавно дивилися:
Напій High5 Energy Drink Slow Release
Напій High5 Energy Drink Slow Release
0грн
Не продаем