саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Мастило для ланцюга Smoove Universal Chain Lube

Повернутись назад
Мастило для ланцюга Smoove Universal Chain Lube
Відгуків: 0
ПорівнятиВ вибране
Опис

Мастило для ланцюга Smoove Universal Chain Lube

Мастило для ланцюга Smoove - неймовірно довговічна і максимально універсальне мастило з представлених на велосипедному ринку на поточний момент. Універсальність - працює однаково добре в будь-яких кліматичних умовах - сухі пилові трейли, грязьові ванни в режимі циклокросс, просто класичний осінній дощ на шосе або ж ідеальна весняна погода на початку велосезону.

Мастило має ряд переваг:
-  Чистота трансмісії. Мастило вдає із себе рідинно-парафінову емульсію, після нанесення рідина висихає і на ланцюгу залишаються тверді змащувальні парафіни які не притягають пил і бруд.
- Дуже тривалий термін служби. Після мастила ланцюг почне шуміти через багато сотень кілометрів. Найстійкіша мастило з існуючих.
- Як родзинка для любителів природи, якими є більшість велосипедистів, дане мастило на 100% схильне до біорозкладанню і не містить розчинників.
- Одного флакона мастила, за умови коректного використання і нанесення, може вистачити на кілька активних велосезонів.

Smoove Universal Chain Lube значно зменшує знос ланцюга і продовжує термін його служби. Як результат, хороший стан ланцюга позначається на довгій експлуатації інших компонентів - касети, зірок шатунів і роликів перемикача. Унікальне мастило розроблене в ПАР, на відміну від більшості своїх побратимів. Чому ПАР? Ця країна з максимально розвиненою велосипедною інфраструктурою, особливою в сфері маунтінбайку (гірського велосипеда) і є фактично меккою професійного велоспорту в південній півкулі.

Виробники, спортсмени і бренди світового рівня регулярно проводять змагання і випробування своїх продуктів на гонках в Південній Африці, серед яких один з найзнаменитіших світових веломарафонів - Cape Epic. Саме на основі багаторічного досвіду подібної гонки було розроблене дане мастило.

Відгуки: 0
Додати відгук
Додати свій відгук
Закрыть
125 мл
651 грн
Купити
Купити в один клік
Запропонувати свою ціну
Купить в кредит
Купити в кредит

Мрієте про новий велосипеді, рюкзаку або наметі, але обмежені в грошах? Наш веломагазин співпрацює з банками які допоможуть Вам у цьому.

22 Листопад, 11:11
Ми раді повідомити про знижки на Чорну п'ятницю! 25, 26 та 27 листопада...
15 Червень, 14:14
Технології, побудовані на досвіді перемог світових лідерів в МТВ, стають...
07 Лютий, 21:21
 Покупайте любой велосипед с 8-го февраля по 1-е марта 2019 года, а...
Купити в 1 клік
Запропонувати свою ціну
Знайшли дешевше?
Написати нам
Ви недавно дивилися: