саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Замок сегментний ABUS 5700/100 Bordo BIG uGrip

Повернутись назад
Замок сегментний ABUS 5700/100 Bordo BIG uGrip
Відгуків: 0
ПорівнятиВ вибране
Опис

Замок сегментний ABUS 5700/100 Bordo BIG uGrip

Сегментні замки – це винахід ABUS, який поєднує надійність бугельного U-подібного замка та зручність ланцюга. Це компромісне рішення робить сегментні замки особливо популярними серед європейських велосипедистів. Новий сегментний замок ABUS UGRIP BORDO 5700 BIG об’єднує у собі усі чесноти лінії BORDO, яку ABUS розробляє вже більше 10 років: це міцність, надійність, компактність та легка вага.

Перевагою саме цієї моделі є її збільшена довжина: у розгорнутому вигляді замок сягає 100 см, а отже за його допомогою ви зможете пристібнути велосипед фактично до будь-якого нерухомого об’єкту, або поєднати декілька велосипедів між собою. При цьому вага замку лишається відносно невеликою: 1050 гр. Модель складається з восьми пластин товщиною в 5 мм виготовлених із загартованої сталі. Пластини поєднані між собою за допомогою рухомих шарнірів, спеціально захищених від сверління. Завдяки цьому замок можна скласти у компактний прямокутник - його зручно перевозити на рамі велосипеда, де він надійно фіксується спеціальним кріпленням. Ще одна перевага саме цієї моделі: режим зручного транспортування  CTM (convenient transport mode) – замок транспортується у відчиненому стані і завдяки автоматичному циліндру для того, щоб закрити велосипед, непотрібно користуватись ключем. Він знадобиться тільки тоді, коли ви будете відкривати замок.

Для того, щоб захистити фарбу велосипеда від подряпин, розробники забезпечили замок мультикомпонентним полімерним покриттям. Замок ABUS UGRIP BORDO 5700  BIG має 7-й рівень безпеки з 15-ти за шкалою ABUS Security Level, тож ми радимо використовувати його для захисту велосипедів середньої цінової категорії із поміркованим ризиком викрадення.

Відгуки: 0
Додати відгук
Додати свій відгук
Закрыть
Купити в кредит

Мрієте про новий велосипеді, рюкзаку або наметі, але обмежені в грошах? Наш веломагазин співпрацює з банками які допоможуть Вам у цьому.

22 Листопад, 11:11
Ми раді повідомити про знижки на Чорну п'ятницю! 25, 26 та 27 листопада...
15 Червень, 14:14
Технології, побудовані на досвіді перемог світових лідерів в МТВ, стають...
07 Лютий, 21:21
 Покупайте любой велосипед с 8-го февраля по 1-е марта 2019 года, а...
Купити в 1 клік
Запропонувати свою ціну
Знайшли дешевше?
Написати нам
Ви недавно дивилися:
Замок сегментний ABUS 5700/100 Bordo BIG uGrip
Замок сегментний ABUS 5700/100 Bordo BIG uGrip
0грн
Не продаем