Саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
График работы: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Вс
10-18

Каталог

Вернуться назад
Велосипед 28" Merida Scultura Endurance 6000, червоний
Отзывов: 0
СравнитьВ избранное
Описание

Велосипед 28" Merida Scultura Endurance 6000, червоний

Merida Scultura Endurance 6000 карбоновий велосипед лінійки Road Endurance. Тому вмощуйтесь зручніше, а ми пояснимо - чому він такий крутий!

Що це за Endurance такий? Адже наче це звичайний шосейник. А от і ні!
SCULTURA ENDURANCE створено на основі надзвичайно популярної базі SCULTURA. Пропонуючи сучасний дизайн рами з більш орієнтованою на комфорт геометрією, великим кліренсом шин та безперервною інтеграцією останніх стандартів, SCULTURA ENDURANCE знаходить своє місце в лінійці MERIDA між SCULTURA з одного боку та MISSION CX та SILEX з іншого. Широкі шини забезпечать достатньо комфорту навіть на найбільш розбитому асфальті сільських доріг, тоді як довша верхня труба забезпечує більш спокійне положення їзди. SCULTURA ENDURANCE - ідеальний вибір для велосипедистів, орієнтованих на дозвілля, які хочуть насолоджуватися довгими годинами в сідлі, комфортно та розслаблено на велосипеді!

Рама SCULTURA ENDURANCE CF3 
Карбонова рама з карбоновими дропаутами виготовлена по технології AWS, при виробництві елементів якої використовується спеціальна надувна вставка, яка гарантує відсутність складок матеріалу всередині труби, здатних вплинути на вагу і знизити міцність. Результат - рама стає легше, жорсткіше і міцніше.
Технологія Nano Matrix для більшої стійкості до ударів. Конічний рульової стакан і задня вісь 142х12мм забезпечують жорсткість і точне управління. Система внутрішньої проводки Smart Entry, знімний "місток" кріплення крила. Кріплення гальм Flat Mount безпосередньо до пера рами для кращого розподілу гальмівних зусиль і захисту механізму гальма всередині заднього трикутника. 
Пір'я FLEX-STAY. профіль і накладення карбону верхнього і нижнього пір'я адаптовані для роботи за принципом плоскою пружини, що поглинає удари і знижує вібрації.

Карбонова вилка. Всі моделі SCULTURA ENDURANCE оснащені повністю карбонової вилкою з 12-міліметровою наскрізною віссю. Різьбове кріплення забезпечує додаткову жорсткість осі, а конусний шток збільшує вертикальну жорсткість, будучи основою дуже точного керування і додаткової впевненості при проходженні поворотів.

ТЕХНОЛОГІЯ DISC COOLER
Кований алюмінієвий елемент розташований під переднім або під переднім і заднім кріпленнями гальма, забезпечуючи краще відведення тепла за допомогою фрезерованих елементів. Тести показали зниження температури гальмана 35% і зниження часу його охолодження, що позитивно позначається на ефективності велосипеда.

Дискові гальма забезпечують ефективне гальмування і не схильні до впливу бруду або погодних умов. Нові моделі SCULTURA ENDURANCE використовують кріплення гальма Flat Mount для компактного і надійного кріплення калліпера.

Адаптривність. Всі моделі SCULTURA ENDURANCE можуть бути оснащені крилами, що роблять їх більш універсальними, особливо в разі використання їх для тренувань або щоденних поїздок. Перемичка між пір'ям з отвором для кріплення крила на карбонових моделях може бути легко знята для збільшення грязьового зазору і кращого зовнішнього вигляду.

Merida Scultura Endurance 6000 має брата близнюка на електронній трансмісії Shimano Ultegra Di2 - Merida Scultura Endurance 7000-E.

Характеристики:
- Рама: 
SCULTURA ENDURANCE CF3, carbon, вісь 142x12 мм, каретка BB86
- Вилка: SCULTURA ENDURANCE CF3, carbon, вісь 100х12 мм
- Рульова: MERIDA-8151 Semi integrated HS
- Гальма: Shimano Ultegra
Ротори: Shimano RT800, 160/160
Кермо: MERIDA EXPERT SL, алюміній, 420 мм (M/L)
Винос: MERIDA EXPERT CW, 31,8 мм, алюміній
Обмотка: MERIDA ROAD EXPERT
Передній перемикач: Shimano Ultegra
Задній перемикач:  Shimano Ultegra
Шифтери:  Shimano Ultegra disc, 2х11
Підседільний штир: MERIDA EXPERT CC, carbon, 27,2 мм
Сідло: MERIDA EXPERT CC
Педалі: -
Ланцюг: KMC X11
Система шатунів: Shimano Ultegra, 50/34Т
Касета: Shimano HG700, 11-34, 11 шв.
Каретка: SM-BB72-41B, Pressfit 86.5
Колеса (вілсет): Fulcrum Racing 700 DB, Tubeless ready
Покришки: Maxxis Detonator, 700x32C, fold
Додатково: MERIDA Multitool with saddlebox
Вага: 8.37 кг

Отзывы: 0
Добавить отзыв
Додати свій відгук
Закрыть
Купить в кредит

Мечтаете о новом велосипеде, рюкзаке или палатке, но ограничены в деньгах? Наш веломагазин сотрудничает с банками которые помогут Вам в этом. 

22 ноября, 11:11
Ми раді повідомити про знижки на Чорну п'ятницю! 25, 26 та 27 листопада...
15 июня, 14:14
Технології, побудовані на досвіді перемог світових лідерів в МТВ, стають...
07 февраля, 21:21
 Покупайте любой велосипед с 8-го февраля по 1-е марта 2019 года, а...
Купить в 1 клик
Предложить свою цену
Нашли дешевле?
Написать нам письмо
Ви нещодавно дивилися:
Велосипед 28" Merida Scultura Endurance 6000, 2021, червоний
Велосипед 28" Merida Scultura Endurance 6000,
0грн
Не продаем
Велосипед для женщин 26" PRIDE STELLA 6.1, чорний
Велосипед для женщин 26" PRIDE STELLA 6.1
0грн
Не продаем
Cумка на задний багажник KLS Space City
Стильная сумка на задний багажник KLS Space City
0грн
Не продаем