саджаємо на колеса!
Замовити дзвінок
Графік роботи: 

Пн-Пт 
10-19

Сб-Нд
10-18

Новости

Прокат велосипедів у Вінниці
09 Березень, 0:00
Коментарів: 0
Прокат велосипедов в Виннице

Прокат велосипедів Вінниця

З 1-го березня в магазинах ВелоХаус відновив свою роботу прокат велосипедів.

За довгі зимові дні ми здійснили повне технічне обслуговування всіх прокатних велосипедів. Тепер вони у повній бойовій готовності і готові дарувати Вам масу позитивних емоцій! Найближчим часом буде також оновлено і розширено прокатний парк і тепер кожен бажаючий зможе взяти в оренду велосипед. 

З цього року, до кожного велосипеда, буде БЕЗКОШТОВНО видаватися велосипедний шолом. Ми дбаємо про Вашу безпеку!
Звичайно, якщо Ви вважаєте, що шолом псує зачіску, в ньому жарко і не зручно, то ми не змушуємо Вас носити шолом, він буде видаватися за бажанням. Однак Ви повинні розуміти, що їзда на велосипеді ставитися до травмонебезпечних видів спорту і ми за Вас переживаємо.

Пункти велосипедних прокатів доступні лише в магазинах ВелоХаус і тільки в місті Вінниця.

Ціни на прокат велосипедів

Для прокату велосипеда потрібно прийти в один з наших магазинів ВелоХаус, розташованих за адресами: р. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 4 (навпроти Книжки) або вул. Брацлавська, 39 (колишня Островського, 39), телефон для довідок та бронювання: (067) 432-77-15

У нас в велопрокате є гірські велосипеди 26" і 27.5", прогулянкові (круїзери), міські, велосипеди з колесами 29" або як їх ще нызывают "найнеры". В наявності є, чоловічі та жіночі велосипеди під різний зріст людини. Прийміть до уваги, що у вихідні та святкові дні прокат велосипедів користується найбільшою популярністю і бажано бронювати велосипед заздалегідь.

Завдяки вдалому розташуванню велопрокату на Хмельницькому шосе, 4 Ви зможете покататися в парку ім. Горького, центрі міста Вінниця, так і покататися у лісопарку.
Якщо скористатися послугами прокату велосипедів в магазині ВелоХаус, вул. Брацлавська, 39, то можна орендувати велосипед і покататися по набережній і помилуватися фонтаном Roshen, побудований в руслі річки Південний Буг. Це найбільший в Україні і в Європі плаваючий фонтан. 

Показати карту і адреси велопрокатів

Умови велопрокату: 

  1. В заставу приймаються наступні документи: водійські права, техталон на автомобіль, закордонний паспорт, український паспорт +500 грн.
    Документи будуть зберігатися в нашому магазині поки Ви катаєтеся. На один документ видається в оренду лише один велосипед!
  2. Якщо Ви не бажаєте залишати документи або у Вас їх немає, тоді в якості застави може служити сума у розмірі вартості велосипеда, що надається в прокат (3500-10000 грн).
  3. Так само заставою можуть служити кошти на Вашої банківської картки. В даному випадку заставна вартість велосипеда буде знята з Вашого рахунку і повернена Вам назад на Вашу картку після закінчення прокатного часу і повернення велосипеда в пункт прокату. В даному варіанті слід врахувати, що повернення коштів банком відбувається через 2-5 діб. Відсотки банком не знімаються! 
  4. Велосипеди, крісла та аксесуари видаються в прокат в справному стані. Ви можете переконатися в цьому і перевірити технічний стан перед укладенням договору.
  5. Будь-які поломки і несправності, які виникли внаслідок неправильної експлуатації, а також втрата велосипеда або аксесуарів підлягають компенсації з боку клієнта.

Телефони магазинів, де можна взяти на прокат велосипеди: (0432) 602-500, (067) 432-77-15

Бажаємо Вам відмінно провести час і отримати масу позитивних емоцій!
Велосипед це здорово!

Коментарі: 0
Додати коментар
Додати свій відгук
Закрыть
Найпопулярніші велосипеди
Купити в 1 клік
Знайшли дешевше?
Написати нам